Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες
2310 780 660

Zeolite Farm

zeolite-farm

Η Εταιρία μας

Ξεκινήσαμε την λειτουργία μας το 1985 ως εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση προμηθεύοντας τα Ελληνικά χυτήρια με πρωτογενή & πυρίμαχα υλικά. 

Το 2011 ανανεώσαμε την γκάμα των προϊόντων μας με νέα πρωτογενή υλικά όπως ο φυσικός ζεόλιθος, ο μπετονίτης, ο περλίτης και άμμος υγιεινής. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ευεργετικές ιδιότητες τους για τους ανθρώπους, την γεωργία και την κτηνοτροφία.

Η ευελιξία της εμπορικής μας πολιτικής σε συνδυασμό με τα νέα προϊόντα μας και την ευέλικτη συσκευασία τους (25 κιλά) δημιουργούν ένα από τα κύρια ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Οι ηθικοί κανόνες μας, μας οδηγούν και μας βοηθούν στην καθημερινή μας προσπάθεια για την κατάκτηση της προτίμησης των πελατών κάθε κλάδου στον οποίο είναι απαραίτητα και εφαρμόσιμα τα προϊόντα μας. 

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η αύξηση της απόδοσης κάθε εφαρμογής από την χρήση των προϊόντων μας. Για την επίτευξη των στόχων μας φροντίζουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας αλλά ελέγχουμε αδιάκοπα και την ποιότητα τους.

Το όραμα μας

Να δημιουργήσουμε στην Ελλάδα με βάση την Θεσσαλονίκη ένα πρότυπο κέντρο παροχής φυσικών πετρωμάτων τα οποία οι πελάτες μας θα χρησιμοποιούν για την αύξηση της απόδοσης κάθε εφαρμογής τους ή για την απόκτηση της αποτελεσματικότερης και άριστης λύσης για κάθε εργασία και δραστηριότητα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία και τα προϊόντα μας επικοινωνήστε μαζί μας!